De Salon

Het is belangrijk voor mij om mensen te kunnen helpen met een huidprobleem. In januari 2015 ben ik begonnen met het opstarten van mijn eigen salon: Skin Cura.  De naam is een samentrekking uit het Engels en het Latijns. Skin betekent huid en Cura staat voor verzorging.

Op 14 maart 2015 was het eindelijk zo ver, toen is de praktijk officieel geopend.  Inmiddels bestaan we al 4 jaar. In de tussentijd is er ook al weer veel verandert, o.a. het merk waar we mee werken.

Omdat we ons specialiseren in huidverbetering en well-aging op een natuurlijke manier wordt er niet gewerkt met injecties of een cosmetisch arts.

De  huid is zo bijzonder en kan zich zo goed zelf herstellen dan is het juist zonde als je met fillers of botox gaat werken, hierdoor werk je het huidherstellende vermogen juist tegen.

Bij Skin Cura vinden we dat effectieve huidverbeterende behandelingen hand in hand gaan met een intens welzijnsgevoel. We hebben hiervoor een exclusief concept ontwikkeld en werken daarbij met Clephar, het enige dermatocosmetica merk in Europa. Lees meer over Clephar.