Clephar

Zelf heb ik heel lang last gehad van acne in combinatie met een hele gevoelige huid die op bijna alles reageerde, dat was zeker geen pretje. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een merk waar mijn huid goed tegen kon. Dat heb ik in Clephar gevonden. 

 

Tegenwoordig zijn heel veel merken gefocust op het peelen van de huid. In de reiniging zitten al peelende ingrediënten en in veel salons nog veel heftigere behandelingen. Dat staat in groot contrast met hoe ik vind dat de huid behandeld moet worden. 

Ik zie de huid als het dak van je huis (lichaam) en in een dak ga je geen gaatjes maken of of de toplaag van de dakpannen iedere dag verwijderen. Ik ben van mening dat je zo juist je huid kapot maakt. Maar we leven in een tijd waar mensen graag heel snel resultaten willen koste wat het kost en ik snap het maar we moeten wel voorzichtig zijn. Je hebt maar 1 huid!

 

Bij het merk Clephar vond ik dezelfde kijk op de huid. Bescherm de hydrolipide laag, dit is de beschermende huidlaag. Tijdens een behandeling is het zeker mogelijk dat je 'iets voelt prikkelen of tintelen' en dat mag. Vaak komt dit omdat de huid niet gewend is aan hoge concentraties werkstoffen. 

 

Alle producten zijn hypoallergeen maar hebben wel hoge concentraties werkstoffen, dus als je jarenlang een crème gebruikt waar dit niet in zit kan het zijn dat je huid reageert.

 

Bij Clephar hebben ze een groot scala aan behandelingen. Zo hebben ze onder andere een speciale behandeling  voor mensen die in een oncologie traject zitten om toch de huid zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ook hebben ze speciaal voor huidproblemen (rosacea, couperose, extreem droge huid) een mooie herstellende lijn ontwikkeld.

 

Clephar dermatocosmetica biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. Clephar is een farmaceutisch huidverbeteringsmerk en beschikt naast een zeer hoge dosering aan actieve werkstoffen over unieke transport- en stabiliseringssystemen die een belangrijke rol spelen in het huidverbeteringsproces. 
 

Clephar is een vegan skincare lijn. Dit betekent dat onze producten en ingredienten niet op dieren worden of zijn getest en dat er geen dierlijke werkstoffen in zijn verwerkt!

Waarom werk ik met Clephar?

 1. Dermatocosmetica (cosmeceuticals)
 2. Innovatieve transport- en stabiliseringssystemen
 3. Gebruik van huideigen celstructuren en werkstoffen
 4. Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen
 5. Uniek behandelconcept (huidverbetering en wellness)
 6. Natuurlijke parfums en basis oliën uit de Provence
 7. Gegarandeerde huidverbetering
 8. Hypoallergene producten

 

Clephar is 100% vrij van:

 • Minerale oliën
 • Parabenen
 • Formaldehyde derivaten
 • Propyleen Glycol
 • Imidazolidyn Ureum
 • GMO’s
 • Dierlijke werkstoffen