Clephar

Maak kennis met onze visie op schoonheid: The art of well-aging!

content image

Omdat ik zelf een lange tijd last heb gehad van een huidprobleem in combinatie met een hele gevoelige huid die op bijna alles reageert, ben ik op zoek gegaan naar een producten lijn die past bij mijn visie maar ook goed is voor een huid. 

Ik heb voor Clephar gekozen omdat de hydrolipide laag van de huid gerespecteerd wordt en omdat er geen grote focus ligt op peelings waarbij deze laag kapot wordt gemaakt. 

Bij Clephar hebben ze een groot aantal behandelingen zoals je hieronder kunt zien. Zo hebben ze onder andere een behandeling voor allergische huiden maar ook een speciale behandeling voor mensen die in een oncologie traject zitten om toch de huid zo goed mogelijk te ondersteunen.

Alle producten zijn hypoallergeen maar hebben wel hoge concentraties werkstoffen, dus als je jarenlang een crème gebruikt waar dit niet in zit kan het zijn dat je huid reageert.

content image

Clephar dermatocosmetica biedt voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing. Clephar is een farmaceutisch huidverbeteringsmerk en beschikt naast een zeer hoge dosering aan actieve werkstoffen over unieke transport- en stabiliseringssystemen die een belangrijke rol spelen in het huidverbeteringsproces. Dit zorgt ervoor dat de huidverbeterende werking van Clephar producten ongeëvenaard is.

Clephar geeft je huid een frisse, heldere en gezonde uitstraling als weerspiegeling van je innerlijke, stralende schoonheid. We geloven in de kracht van de wetenschap als middel om
het huidverouderingsproces tegen te gaan. We geloven dat effectieve, huidverbeterende schoonheidsbehandelingen hand in hand gaan met een intens wellness gevoel en hebben hiervoor een exclusief concept ontwikkeld.

Clephar is een vegan skincare lijn. Dit betekend dat onze producten en ingredienten niet op dieren worden of zijn getest en dat er geen dierlijke werkstoffen in zijn verwerkt!


Waarom werken wij met Clephar?
1.Dermatocosmetica (cosmeceuticals)
2.Innovatieve transport- en stabiliseringssystemen
3.100% vrij van:◦Minerale oliën
◦Parabenen
◦Propyleen Glycol
◦Imidazolidyn Ureum
◦GMO’s
◦Dierlijke werkstoffen
4.Gebruik van huideigen celstructuren en werkstoffen
5.Farmaceutische basis & kwaliteitsnormen
6.Uniek behandelconcept (huidverbetering en wellness)
7.Natuurlijke parfums en basis oliën uit de Provence
8.Gegarandeerde huidverbetering
9.Hypoallergene producten
10.Complete thuisverzorging