Scientific Solution

content image

De Scientific Solutions zijn extrreem hooggedoseerde serums die uitsluitend in het instiuut gebruikt kunnen worden. Doordat alle overbodige ingredienten bevaten de solutions 100% active werkstoffen. Ze zijn te combineren met elke Clephar behandeling.

Je kan het zien als een boost bommetje voor de huid.

We hebben vier verschillende Scientific Solutions:

  • HYDRA SCIENCE
  • AHA SCIENE
  • ELASTO-VOLUME 
  • ANTI-AGING SCIENCE

HYDRA SCIENCE

Het hyperhydraterend serum voorziet alle huidlagen snel en langdurig van een blijvende hydratatieboost. Een reek van 5 doeltreffende activa, verzekeren intensieve hydratatie voor een gezonde teint. 

ELASTO-VOLUME

De huid krijgt haar spankracht en elasticiteit terug door een bijzondere mix van hooggedoseerde active werkstoffen. De meeste recente avtive werkstoffen, zoals Voluform, zijn ingelligente celcommunicators die de huid haar gladde, volle en soepele vorm terug geven.

AHA SCIENCE 

Het AHA+ serum is er één met excellente balans in toegepast persentage en pH van zuivere fruitzuren en is niet vrij toe te passen op alle huidtypes. Voor een intensief opgefrist gelaat, verfijning van de huidstructuur en egalisatie van de teint.

ANTI-AGING SCIENCE

Dit is een serum met een nooit geziene antirimpel werking. Het combineert een unieke reeks van active werkstoffen zoals peptiden, stamcellen en een nieuwe liftende actieve stof (glycolift) voor een gladde, strakke en jeugdige uitstraling.