Crystal-X

content image

Alle huidtypes, fijne lijntjes, diepe rimpels, pigment- en ouderdomsvlekken, doffe teint, rokershuid en (acne) littekens.

Deze behandeling geeft verwijdert de dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en zet de diepere huidlagen  aan het werk om nieuwe huidcellen aan te maken. Helaas zijn veel peelings te agressief voor de huid. Er kunnen zelfs bepaalde risico’s aanzitten, zoals blijvende roodheid of littekenvorming. Clephar heeft een volledig veilige, zeer aangename peeling voor ieder huidtype ontwikkeld. De Crystal-X peeling is een veilig alternatief voor chemische- of laserpeelings, botoxinjecties of microdermabrasie-apparaten.

De behandeling bestaat uit 4 stappen:

Stap 1 en 2: peeling en optimaal ontvankelijk maken van de huid
De basis van Crystal–X behandeling is een manuele microdermabrasie, die heel prettig en ontspannen aanvoelt. De eerste stap bestaat uit de manueel aangebrachte (mechanische) ‘Crystal Peel’ met gemicroniseerde aluminiumkristallen, Rode Algen extract en Bamboe. De tweede stap is de ‘Enzym Peel’ waarbij wordt gewerkt met natuurlijke enzymen uit Ananas en Papaja. Deze stap breekt overtollige lipiden en proteïnen van de opperhuid af, waardoor de huid mooi glad wordt, en optimaal is voorbereid op de volgende twee stappen.

Stap 3 en 4: Vitaliseren, verstevigen en beschermen
Na stap 1 en 2 wordt de ‘Vitamine C Mask’ op de huid aangebracht. Gestabiliseerde Vitamine C is een soort superfood voor de huid. Je huid wordt voorzien van een enorme boost aan antioxidanten, en de hoornlaag van de huid daarnaast nog een keer extra ge-exfolieerd. Deze stap is vooral heel geschikt tegen pigmentvlekken en onzuiverheden. Als laatste stap krijg je een heerlijk ontspannende en regenererende gezichtsmassage met Crystal-X Balm, die Jojobaolie en Avocado olie bevat, om je huid optimaal te voeden en te herstellen.

Na afloop van de behandeling wordt de huidverjongende en verstevigende Regenerating Cream met SPF 30 aangebracht. Deze beschermende crème bevat onder andere Omega- 3 en Omega-6 vetzuren uit Zwarte Bes- extract. En je huid wordt meteen tegen UV- straling beschermd. Je krijgt deze crème mee naar huis, en je moet de tube gebruiken totdat deze helemaal op is.

 

Behandelingsduur: 90 min 

Intensiviteit van de behandeling:

  • Huidstructuur ●●●●●
  • Pigmentatie ●●●●
  • Rimpelvermidering ●●●●●

 

Wat doet deze behandeling precies voor uw huid?

  • Licht de huid op
  • Vermindert pigmentproblemen 
  • Zichtbaar huidverjongend 
  • Onmiddelijk resultaat
  • Vermindert fijne lijntjes en diepere rimpels