Bio Peeling

content image

De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze is niet agressief, dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken.

De Neoderma Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.

De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Het positieve effect van exfoliëren op de huid
Als gevolg van het ouder worden, neemt de celvernieuwing af. De keratinelaag van de opperhuid bestaat geheel uit dode huidcellen die de huid een vaal en levenloos aanzien kunnen geven. Het verwijderen van deze dode huidcellen met de Neoderma Bio-peeling zorgt voor een zachtere opperhuid, versnelt de vernieuwing van huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine.

De Bio-peeling vermindert de talgafscheiding en door de exfoliërende werking worden de dode keratinecellen verwijderd, die geblokkeerd worden door talg.
Onze acnébehandeling pakt de twee voornaamste problemen aan:
1. het verminderen van talgproductie aan de huidoppervlakte.
2. het verminderen van de verhoorning (verharden) van de huidcellen.

In gevallen van een overpigmentatie van de huid of littekens bevordert de Bio-peeling-behandeling de regeneratie van de opperhuid waardoor pigmentatie en littekens afnemen.
 

content image

Tip: Voor het beste resultaat raden we aan om de Bio-Peeling te combineren met een andere treatment: