AHA Glycolic

Intensieve verwijdering van dode huidcellen, waarvan de werking nog ongeveer 48 uur blijft na-werken (retard werking) hydrateert de huid, activeert de beschermende functie van de huid en zorgt dat serums en crème’s beter opgenomen worden.

 

Laat de gezichtshuid weer laat stralen, poriën verfijnen en geeft zichtbaar een een mooie glans en teint!

 

De AHA/glycolic peeling behandeling is een intensieve manier van een huidpeeling. Voordat de huid vocht goed kan opnemen, moeten alle dode huidcellen intensief worden verwijderd. Clephar AHA glycolic heeft een retard werking (geleidelijke vrijgave) Door deze unieke retard werking worden irritaties door de zuren voorkomen en is deze behandeling zelfs geschikt voor de gevoelige huidtype!

AHA Glycolic bestaat uit verschillende zuren, zoals melkzuur, glycolzuur, salicylzuur in verschillende percentages, welke worden aangepast aan de conditie van jouw huid!
Aangevuld met Vitamine C en een cocktail van Peptides zorgt deze behandeling ervoor dat de doffe huid weer fris, zacht en egaal wordt en weer in staat is optimaal vocht op te nemen! het glycolzuur versterkt ook de actie van de anti-oxidanten in de huid, die de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

 

Wat doet deze behandeling precies voor uw huid?

  • Verzorgt en kalmeert de huid.
  • Herstelt de essentiële vochtbalans.
  • Herstelt de soepelheid van de huid en zorgt dat deze goed aanvoelt.
  • Stimuleert nieuwe celgroei en regeneratie.
  • Geeft de huid een gezond, zacht, stralend en ontspannen aanzien.